Friday, November 25, 2011

Those days are gone, just memories

Sedihnya harini tengok rumah sewa aku dah tak sepah2 lagi, rumah sewa aku dah bersih means kitaorg semua dah kemas rumah sewa. Semua nak balik rumah, bawak haluan masing2. In fact dah 2~3 orang housemate aku dah balik. No more Ipoh after this. Too many sweet memories here that can't be replace. 2 tahun 6 bulan for exact time since aku di Ipoh. After this balik KL. Arghh aku tulis ni sebab rumah sunyi takdak sapa, I'll be missing you guys and Ipoh. Ohh terima lah lagu ni enak di layan ketika waktu petang. Jumpa lagi kalau panjang umur :)




3 comments:

jaida jamil said...

eh tebu.kat aku tak akan rindu ke? :p

TebuWan said...

ehh rindu jgk la haha

red said...

heppy new year bro... lama dh x update blog ye??